ΣΥΝΔΕΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

 

 

WhatsApp: +8613806860510

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις επιχείρησης
Αρχική Σελίδα

ZHEJIANG HANBEN ELECTRICAL CO., LTD.

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Κινητό κιβώτιο διανομής δύναμης για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Κινητό κιβώτιο διανομής δύναμης για τις πωλήσεις
Берн из HANBEN - мой хороший друг, и мы покупаем у него электрические изделия.

—— Αλέξανδρος

Хорошие качественные продукты, хорошее обслуживание!

—— Sirotkin Evgeny

Η Βέρνη είναι ένας πολύ συμπαθητικός τύπος και ξέρουμε ο ένας τον άλλον 9 έτη και συνεχίζουμε.

—— Στέλλα Grillar

Συναντηθήκαμε στην έκθεση καντονίου και κρατάμε τη συνεργασία μέχρι τώρα.

—— Πένα της Cathy

Ξέρω το Evan για 9 έτη, οι βοήθειες επιχείρησής του η επιχείρησή που μου αυξάνεται, τώρα χρησιμοποιούμε τις γραμμές παραγωγής μας και συνεχίζουμε επιχειρήσεις με τον. Μάγκα ευχαριστιών!

—— Ο κ. Dean Lucantonio

Είμαστε συνεργασία για πάνω από δέκα έτη. Το Zhejiang Hanben είναι επιχείρηση φήμης με τους πολύ καλούς ανθρώπους!

—— MD. Mujibur Rahman

Πιστεύουμε ότι είναι η καλή ποιότητα των προϊόντων με έκανε να συνεργαστώ με σας για χρόνια.

—— Walter Velasquez

Είμαι Online Chat Now

ZHEJIANG HANBEN ELECTRICAL CO., LTD.

1
ZHEJIANG HANBEN ELECTRICAL CO., LTD.
公司形象

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ
Αριθμός Υπαλλήλων : 650~750
Ετήσιες πωλήσεις : 2,000,000-4,000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 2007
Εξαγωγή pc : 80% - 90%
Certificate: CCC, CB, CE, GS, BS, UL, TUV, Semko, KEMA, SAA, C-tick, REACH and ISO9001

Η ηλεκτρική Co. Zhejiang HANBEN, ΕΠΕ είναι ένας από τους κύριους κατασκευαστές στον τομέα των φορητών κιβωτίων διανομής και των βιομηχανικών βουλωμάτων και τις υποδοχές στην Κίνα. Η επιχείρηση βρίσκεται σε Liushi, Wenzhou, το κεφάλαιο των χαμηλής τάσης ηλεκτρικών συσκευών της Κίνας.

 

HANBEN έχει περάσει ISO9001: η έγκριση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης του 2008 και τα περισσότερα από τα προϊόντα μας έχουν λάβει το Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας, τα CB, τις εγκρίσεις CE, GS, των BS, UL, TUV, Semko, KEMA, SAA, γ-κροτώνων, ΠΡΟΣΙΤΌΤΗΤΑΣ και ISO9001. Αυτή τη στιγμή τα προϊόντα μας εξάγονται κυρίως στις ΗΠΑ, τη Γερμανία, τη Γαλλία, το Βέλγιο, τη Σουηδία, την Πολωνία, την Ουγγαρία, την Τουρκία, την Αυστραλία, τη Νότια Αμερική, τις της Αφρικής χώρες και το κ.λπ.

 

HANBEN απολαμβάνει την υψηλή φήμη σε εσωτερικό και τη διεθνή αγορά για την ανώτερη ποιότητά του και έχει καθιερώσει ήδη τις συνεταιριστικές σχέσεις με τους πελάτες από πάνω από 40 χώρες και περιοχές στον κόσμο. Οι άνθρωποι HANBEN θα κρατήσουν και θα διαφωτίσουν το πνεύμα μας για να επιδιώξουν την τελειότητα και να δημιουργήσουν τον υψηλότερο και περισσότερη αξία για το σπίτι πελατών μας και στο εξωτερικό.

 

Πολιτισμός HANBEN

 

- Ουσία
Εγκωμιάζουμε ιδιαίτερα τον πολιτισμό «της ιδέας είμαστε πριν από τη δράση.» HANBEN, η κινεζική προφορά του 汉本, μέσα Κίνα & ασφάλεια στα κινέζικα, η των οποίων πεμπτουσία πρόκειται να συνεργαστεί στενά με τους συνεργάτες στην επιχείρηση και να κρατήσει υψηλός - ποιότητα στα προϊόντα.

 

- Λύση
Κάνουμε και διανέμουμε όχι μόνο ένα μεμονωμένο προϊόν, αλλά μια συσκευασμένη λύση περισσότεροι. Μια λύση είναι ένας καινοτόμος συνδυασμός τεχνολογίας, προϊόντων και υπηρεσιών που δίνουν μια μεγάλης αξίας ενοποιημένη απάντηση στις ανάγκες του πελάτη επιχείρησης. Καταβάλλουμε καλύτερη προσπάθεια να προσφέρουμε μια ασφαλή, απλή, αποδοτική και καινοτόμο λύση για το συνεργάτη και τον πελάτη μας μέχρι τη ικανοποίηση πελατών μας.

 

- Επάγγελμα
Πιστεύουμε ότι στον πολιτισμό «του επαγγέλματος κάνει την ποιότητα και την πίστη.» Οι εγκαταστάσεις υλικού μας είναι πλήρεις με ISO9001: το 2008, πρότυπα IEC, εθνικά πρότυπα της Κίνας και οι σχετικοί κανονισμοί του γραφείου επιθεώρησης & καραντίνας είσοδος-εξόδων της Κίνας, το λογισμικό μας υιοθετεί το πρόσφατο προηγμένο σύστημα διαχείρισης cErp και έχουμε 3 ανώτερους εθνικούς μηχανικούς μας, 6 ηλεκτρολόγοι μηχανικοί, 15 τεχνικοί για την Ε&Α και QC. Όλα τα προϊόντα από HEAN είναι υψηλής και trustable ποιότητας. Κάθε προϊόν υπακούει μια ακριβή και πλήρη διαδικασία και πρότυπα από την έρευνα, σχέδιο, πρωτότυπο, συστατική ανάπτυξη, δοκιμή του δείγματος, μαζική παραγωγή, ποιοτικός έλεγχος, υπηρεσία μεταπωλήσεων και ανατροφοδοτεί.

 

- Ομαδική εργασία
Αντιλαμβανόμαστε τη σημασία της ομαδικής εργασίας σε έναν τέτοιο ανταγωνιστικό ηλεκτρικό τομέα, υπογραμμίζουμε και εμβαθύνουμε την εσωτερική διαχείριση, στο μεταξύ ενθαρρύνουμε για να υποκινήσει και να δώσει το πλήρες παιχνίδι στην πρωτοβουλία και τη μεγάλη δημιουργικότητα του ατόμου και της ομάδας μας. Η όλο και περισσότερο χωρισμένη σε διαμερίσματα εργασία βελτιώνει την αποδοτικότητα ομαδικής εργασίας μας, που το συνολικό κόστος και επίσης το κόστος αγοράς του πελάτη μας.

 

- Υπηρεσία
Καθορισμένη υπηρεσία μια δυναμική διαδικασία με κάθε λεπτομέρειες για να ικανοποιήσουμε την τελική ικανοποίηση του πελάτη από την αρχική ιδέα της ενός νέου προϊόντος, εσωτερικού και εξωτερικού σχεδίου της, ο συνδυασμός της με τα σχετικά προϊόντα, την ανάπτυξη φορμών και συστατικών, το δείγμα και τη μαζική παραγωγή, τον ποιοτικό έλεγχο, τη συσκευασία, τις πωλήσεις & την παράδοση, μεταπωλήσεις συντηρούμε και ανατροφοδοτούμε στην περαιτέρω κυκλική συνεργασία στο νέο στοιχείο με τον πελάτη.

 

- Ευθύνη
Διατηρούμε τη κοινωνική ευθύνη στο προϊόν και τους ανθρώπους, τη φύση και το μέλλον και στο μεταξύ ως μια από τις επιχειρηματικές πρωτοβουλίες και τις καινοτομίες μας. Φροντίζουμε για το κέρδος & χάνουμε, και περισσότερη προσοχή για το πρόσωπο & την αγάπη, τη φύση και το μέλλον.

 

- ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ εμπορικό σήμα
ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ είναι το εμπορικό σήμα του υψηλού - ποιοτικά προϊόντα για την εφαρμογή και την ασφάλεια, αλλά και το aestheticism και η φιλανθρωπία βάσει της ανθρώπινης φύσης.

Στοιχεία επικοινωνίας
ZHEJIANG HANBEN ELECTRICAL CO., LTD.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Evan Huang

Τηλ.:: 0086-13806860510

Φαξ: 86-577-57177987

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)