Να στείλετε μήνυμα
aboutus

ZHEJIANG HANBEN ELECTRICAL CO., LTD.

ZHEJIANG HANBEN ELECTRICAL CO., LTD.
1
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ, σύνταξη, PowerSyntax, zucc, 汉本
Αριθμός Υπαλλήλων: 650~750
Ετήσιες πωλήσεις: 2,000,000-4,000,000
Ιδρύθηκε Έτος: 2007
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Certificate: CCC, CB, CE, GS, BS, UL, TUV, Semko, KEMA, SAA, C-tick, REACH and ISO9001
Main Products: Portable Distribution Box, Waterproof Socket Box, Industrial Plug & Socket, Big Current Plug & Socke
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Ιδρυμένος το 2007 σε Wenzhou, Κίνα. Κατασκευάζουμε κυρίως τα φορητά κιβώτια διανομής, τα αδιάβροχα κιβώτια υποδοχών, τα βιομηχανικές βουλώματα & τις υποδοχές, και το κ.λπ.

 

Η ηλεκτρική Co. Zhejiang HANBEN, ΕΠΕ έχει επιμορφώσει σε Zhejiang την ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΉ ηλεκτρική Co., ΕΠΕ από τις 3 Ιουλίου 2020, για την καλύτερη αναγνώριση του ονόματος επιχείρησης για τη διεθνή επιχείρηση.

 

Η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ηλεκτρική Co. Zhejiang, ΕΠΕ είναι ένας από τους κύριους κατασκευαστές στον τομέα των φορητών κιβωτίων διανομής, των αδιάβροχων κιβωτίων υποδοχών, των βιομηχανικών βουλωμάτων & των υποδοχών, των μεγάλων τρεχόντων βιομηχανικών βουλωμάτων & των υποδοχών (200-400A), και του κ.λπ. Η επιχείρηση βρίσκεται στην κωμόπολη Liushi, πόλη Wenzhou - το κεφάλαιο των χαμηλής τάσης ηλεκτρικών συσκευών της Κίνας.

 

ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ έχει περάσει ISO9001: η έγκριση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης του 2008 και τα περισσότερα από τα προϊόντα μας έχουν λάβει το Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας, τα CB, τις εγκρίσεις CE, GS, των BS, UL, TUV, Semko, KEMA, SAA, γ-κροτώνων, ΠΡΟΣΙΤΌΤΗΤΑΣ και ISO9001. Αυτή τη στιγμή τα προϊόντα μας εξάγονται κυρίως στις ΗΠΑ, τη Γερμανία, το UK, τη Γαλλία, το Βέλγιο, τη Σουηδία, την Πολωνία, την Ουγγαρία, την Τουρκία, την Αυστραλία, Aisa τις χώρες, τη Νότια Αμερική, τις της Αφρικής χώρες και το κ.λπ.

 

ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ απολαμβάνει την υψηλή φήμη σε εσωτερικό και τη διεθνή αγορά για την ανώτερη ποιότητά του και έχει καθιερώσει ήδη τις συνεταιριστικές σχέσεις με τους πελάτες από πάνω από 40 χώρες και περιοχές στον κόσμο. Οι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΙ άνθρωποι λεπτός θα παράσχουν την καλύτερη ποιότητα, την καλύτερη τιμή και την καλύτερη υπηρεσία των προϊόντων για το σπίτι πελατών μας και στο εξωτερικό.

 

Πολιτισμός ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΥ

 

- Ουσία
Εγκωμιάζουμε ιδιαίτερα τον πολιτισμό Follow η καρδιά & το βήμα προς τα εμπρός σαςΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ, η πιό στενή προφορά κινεζικής γλώσσας του 汉本, μέσα Κίνα & ασφάλεια στα κινέζικα, η των οποίων αρχική φιλοδοξία είναι να μείνει καλύτερη ποιότητα, καλύτερη τιμή και καλύτερη υπηρεσία.

 

- Λύση
Κάνουμε και διανέμουμε όχι μόνο ένα μεμονωμένο προϊόν, αλλά μια συσκευασμένη λύση περισσότεροι. Μια λύση είναι ένας καινοτόμος συνδυασμός τεχνολογίας, προϊόντων και υπηρεσιών που δίνουν μια μεγάλης αξίας ενοποιημένη απάντηση στις ανάγκες των πελατών επιχείρησης. Καταβάλλουμε καλύτερη προσπάθεια να προσφέρουμε μια ασφαλή, απλή, αποδοτική και καινοτόμο λύση στους συνεργάτες και στους πελάτες μας μέχρι τη ικανοποίηση πελατών μας.

 

- Επάγγελμα
Οι εγκαταστάσεις υλικού μας συμμορφώνονται με ISO9001: το 2008, πρότυπα IEC, εθνικά πρότυπα της Κίνας και οι σχετικοί κανονισμοί του γραφείου επιθεώρησης & καραντίνας είσοδος-εξόδων της Κίνας, το λογισμικό μας είναι το πρόσφατο προηγμένο σύστημα διαχείρισης cErp και έχουμε 3 ανώτερους εθνικούς μηχανικούς μας, 6 ηλεκτρολόγοι μηχανικοί, 15 τεχνικοί για την Ε&Α και QC. Όλα τα προϊόντα από ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ είναι υψηλής και trustable ποιότητας. Κάθε προϊόν υπακούει μια ακριβή και πλήρη διαδικασία και πρότυπα από την έρευνα, σχέδιο, πρωτότυπο, συστατική ανάπτυξη, δοκιμή του δείγματος, μαζική παραγωγή, ποιοτικός έλεγχος, υπηρεσία μεταπωλήσεων και ανατροφοδοτεί.

 

- Ομαδική εργασία
Αντιλαμβανόμαστε τη σημασία της ομαδικής εργασίας σε έναν τέτοιο ανταγωνιστικό ηλεκτρικό τομέα, υπογραμμίζουμε και εμβαθύνουμε την εσωτερική διαχείριση, στο μεταξύ ενθαρρύνουμε για να υποκινήσει και να δώσει το πλήρες παιχνίδι στην πρωτοβουλία και τη μεγάλη δημιουργικότητα του ατόμου και της ομάδας μας. Η όλο και περισσότερο χωρισμένη σε διαμερίσματα εργασία βελτιώνει την αποδοτικότητα ομαδικής εργασίας μας, που το συνολικό κόστος και επίσης το κόστος αγοράς του πελάτη μας.

 

- Υπηρεσία
Καθορισμένη υπηρεσία μια δυναμική διαδικασία με κάθε λεπτομέρειες για να ικανοποιήσουμε την τελική ικανοποίηση του πελάτη από την αρχική ιδέα της ενός νέου προϊόντος, εσωτερικού και εξωτερικού σχεδίου της, ο συνδυασμός της με τα σχετικά προϊόντα, την ανάπτυξη φορμών και συστατικών, το δείγμα και τη μαζική παραγωγή, τον ποιοτικό έλεγχο, τη συσκευασία, τις πωλήσεις & την παράδοση, μεταπωλήσεις συντηρούμε και ανατροφοδοτούμε στην περαιτέρω κυκλική συνεργασία στο νέο στοιχείο με τον πελάτη.

 

- Ευθύνη
Διατηρούμε τη κοινωνική ευθύνη στο προϊόν και τους ανθρώπους, τη φύση και το μέλλον και στο μεταξύ ως μια από τις επιχειρηματικές πρωτοβουλίες και τις καινοτομίες μας. Φροντίζουμε για το κέρδος & χάνουμε, και περισσότερη προσοχή για το πρόσωπο & την αγάπη, τη φύση και το μέλλον.

 

- Εμπορικά σήματα
Έχουμε 5 εμπορικά σήματα για τα προϊόντα μας αυτήν την περίοδο, το οποίο είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ®PowerSyntax ®, σύνταξη ®, zucc ®, 汉本 ®.

Ιστορία

2007

Αρχίσαμε την κατασκευή μας φορητού κιβωτίου διανομής, με την πεπειραμένη τεχνική ομάδα μηχανικών και τη τοπ ομάδα πωλήσεων. 

 

2008

Αυξανόμαστε γρήγορα για τα προϊόντα καλής ποιότητας και τη τοπ ομάδα πωλήσεων, και αρχίσαμε στα βιομηχανικές βουλώματα και τις υποδοχές κατασκευαστών μετά από την έρευνα και την ανάπτυξη ενός έτους. 

 

2009 ως 2013

Σαν ανάπτυξη της επιχείρησης εξαγωγής, επεκτείναμε τις γραμμές παραγωγής και το εργοστάσιό μας για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των διαταγών εξαγωγής. 

 

2014 ως 2020

Αρχίσαμε να κατασκευάζουμε τα υψηλής τάσης βιομηχανικές βουλώματα και τις υποδοχές ως απαίτηση πελατών. Τώρα χτίσαμε μια πεπειραμένη έρευνα και αναπτύσσουμε το τμήμα, ένα ισχυρό τμήμα πωλήσεων και το τέλειο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. 

 

3 Ιουλίου 2020

Ενημερώνουμε το όνομα επιχείρησής μας στην ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ηλεκτρική Co. Zhejiang, ΕΠΕ, για την καλύτερη αναγνώριση του ονόματος επιχείρησης για τη διεθνή επιχείρηση.

 

Υπηρεσία

Ποιοτικά εμπορικά σήματα στις καλύτερες τιμές

Σε ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ εμείς κατασκευάζουμε μόνο και τα προϊόντα αποθεμάτων που είναι της υψηλότερης ποιότητας. Όλα τα προϊόντα έχουν μαζεφθεί με το χέρι από ένα μέλος του αγοράζοντας τμήματός μας που αναθεωρούν συνεχώς την απόδοση προϊόντων και εξασφαλίζουν ότι συμμορφώνονται με όλους τους σχετικούς κανονισμούς. Είμαστε εξουσιοδοτημένοι έμποροι για τα μεγαλύτερα εμπορικά σήματα στην αγορά.

 

Ογκώδης σειρά προϊόντων

ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ κατασκευές μιας τεράστιας σειράς προϊόντων που προστίθεται συνεχώς σε καθημερινή βάση από ένα αφιερωμένο αγοράζοντας τμήμα. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τι ψάχνετε στον ιστοχώρο μας ελάτε σε επαφή με την ομάδα εξυπηρετήσεων πελατών μας που θα είναι ευτυχής να βοηθήσει με την έρευνά σας και να βρεί ένα προϊόν που καλύπτει τις απαιτήσεις σας.

 

Γρήγορη παράδοση

Προσπαθούμε να παραδώσουμε όλες τις διαταγές μέσα σε 30 ημέρες από όταν επιβεβαιωθεί η διαταγή.

 

Εύκαμπτη πολιτική εξασφάλισης ποιότητας

Σε ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ δοκιμάζουμε το καλύτερό μας για να συνεργαστούμε με τους πελάτες σε όλες τις περιστάσεις. Γενικά επιτρέπουμε στα προϊόντα ΕΝΟΣ έτους από την ημερομηνία της διαταγής για τα αγαθά για να αντικατασταθούμε και να παραδοθούμε μαζί με την επόμενη διαταγή. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ ελάτε σε επαφή με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας.

 

Εξυπηρέτηση πελατών

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις για οποιαδήποτε πτυχή των προϊόντων μας, της παράδοσης, ή μιας διαταγής που έχετε κάνει, παρακαλώ μην διστάστε να έρθετε σε επαφή με την ομάδα εξυπηρετήσεων πελατών μας.

Η ομάδα μας

Πάνω από δέκα έτη ανάπτυξης, η επιχείρησή μας καθιερώνει τις ισχυρές ομάδες:

 

Ομάδα πωλήσεων

 

Ομάδα έρευνας & ανάπτυξης

 

Ομάδα εξυπηρέτησης πελατών

 

Ομάδα Διοίκησης 

 

Ομάδα λύσης συστημάτων

Στοιχεία επικοινωνίας